Luftfoto af Grauballe

Fjernvarme til Grauballe

Få fjernvarme på abonnement med Unit⁺. Se priserne og tidsplanen, og tilmeld dig nyhedsbrevet

Grauballe har sagt eftertrykkeligt ja til fjernvarme. Med en tilslutningsprocent på foreløbig 64 er opbakningen langt over målet på 30 procent. Læs mere i nyheden her

Læs mere om mulighederne

Læs mere om de forskellige muligheder for at få fjernvarme her på siden. Du skal grundlæggende tage stilling til, om du vil leje eller eje din fjernvarmeunit. Hvis du lejer, så sørger vi for service og vedligehold. Det er driftsikker og ligetil fjernvarme.

Klar til at tilmelde dig?

Når du er klar til at tilmelde dig fjernvarme, kan du udfylde formularen herunder. Klik på den korte guide lige herunder og følg de fem trin i formularen. Tilmeldingsformularen er ikke bindende. Når tilmeldingsformularen er udfyldt, modtager du en eller flere kontrakter til underskrivelse. Det er først her, du indgår en aftale om levering af fjernvarme med os.

Tilmelding til fjernvarme

Guide til tilmeldingsformular:

1. Skriv din adresse i søgefeltet. 

2. Under "Ejendomstype" vælger du "Grauballe udbygningsprojekt."

3. Derefter kan du give os nogle oplysninger om nuværende varmekilde og dit nuværende energiforbrug. Det er ikke obligatorisk. 

  • På samme side i formularen skal du også markere, om du ønsker at gøre brug af kampagnetilbuddet, og om du ønsker at indgå en Unit+-aftalen eller selv vil eje din fjernvarmeunit.
  • Du kan også vælge, om du vil høre mere om de forskellige muligheder. Hvis du siger ja til det, så modtager du en mail med information, efter du har færdiggjort formularen.
     
  • De forskellige aftaler kan du læse mere om længere nede på siden.
     
  • Hvis du tilmelder dig kampagnetilbuddet og Unit+-aftalen modtager du kontrakter på de to aftaler på din e-mail umiddelbart efter din bestilling i formularen.

4. Derefter beder formularen dig om at angive "kundetype". Hvis du er privat husejer, vælger du "Privat." Skriv også dit navn og kontaktoplsyninger ind i formularen. Du skal også angive, om du ejer den ejendom, der er tale om. 

Hvis du har valgt en Unit+-aftale, vil feltet med VVS-firma være udfyldt med Silkeborg Forsyning, da det er os, der installerer fjernvarmen i denne aftale. 

5. Til sidst trykker du "Send", og så er du færdig med tilmeldingsformularen. Hold øje med din indbakke. Der kan godt gå 5-10 minutter, før dokumenterne kommer.

Kampagnetilbud og Unit⁺

Kampagnetilbud

Vi tilbyder fjernvarme til en favorabel kampagnepris på 22.500 kroner i tilslutningsbidrag. Tilslutningbidraget betaler du i alle vores aftaler.

Du skal beslutte, om du vil tegne et abonement på fjernvarmeunitten eller købe en selv. Med et abonnement får du installation, service og vedligehold med i prisen på 215 kroner om måneden. 


 

Overblik over priser

Sådan foregår en fjernvarmetilslutning

Fjernvarme er konkurrencedygtig opvarmning

I perioden fra 2020 til 2022 var fjernvarme billigere end både naturgas og varmepumpe.

Varmeberegner - bliv klogere på prisen på fjernvarme

Prøv vores varmeberegner og få et indblik i din besparelse med fjernvarme.

Forudsætninger for varmeberegneren 

Beregneren tager udgangspunkt i det nuværende energiforbrug (f.eks. naturgasforbrug i m3). Dermed kan beregneren omregne det nuværende energiforbrug fra f.eks. m3 naturgas til MWh fjernvarme. 
Endvidere tager beregneren også hensyn til, hvor godt det nuværende kedelanlæg udnytter (virkningsgraden på kedlen) brændslet. Dog er ved de færreste, hvad virkningsgraden er på deres kedelanlæg. Derfor baseres beregningerne på oplysninger om alder/type, hvor alder/type omregnes til en virkningsgrad. Hvilke antagelser der er gjort i beregneren kan findes via. linket nederst på beregnerens resultatside.

Kan jeg stole på beregningerne og stilles der garanti for resultatet?

Du kan stole på at beregneren regner rigtig, men der kan ikke gives en garanti for beregningens resultat. Det skyldes, at beregneren nødvendigvis må antage forhold om f.eks. virkningsgrader og brændselspriser, som kan afvige fra dine faktiske forhold. Beregningen skal derfor mere ses som et overslag over de forventede fremtidige omkostninger. Derfor vil du også kunne opleve, at beregneren giver et andet resultat, hvis du foretager en genberegning efter f.eks. et halvt år. Silkeborg Forsyning opdaterer nemlig løbende med f.eks. opdaterede brændselspriser, for at kunne give det mest retvisende billede af økonomien her og nu. 

Klimavenlig, nem og konkurrencedygtig fjernvarme

Mød de glade fjernvarmekunder