Luftfoto af Grauballe

Fjernvarme til Grauballe

Få fjernvarme på abonnement med Unit⁺. Se priserne og tidsplanen, og tilmeld dig nyhedsbrevet

Grauballe har sagt eftertrykkeligt ja til fjernvarme. Da tilmeldingskampagnen sluttede den 1. juni 2023, lå tilslutningsprocenten på 64 og var dermed langt over målet på 30 procent.

Status på tilslutningsprocent: 73,5%

(Opdateret maj 2024)

Aktuelt

Spørgsmål om gravearbejdet og afspærringen?

Oplever du problemer eller uhensigtsmæssigheder med gravearbejdet og/eller spærringen, kan du kontakte entreprenørens formand direkte:

Just Valsted Henriksen.
31 60 34 06 / jvh@brdrmoller.dk

 

Hvorfor opdateres datoerne for afspærring løbende? 

Du har måske undret dig over, hvorfor skiltningen ved afspærringerne opdateres med nye datoer, efterhånden som vi kommer længere ind i gravearbejdet. 

De forskellige etaper af gravearbejdet hænger sammen, så selvom én etape er færdig, kan det være nødvendigt at bibeholde afspærringen indtil næste etape er færdig. 

Skiltene opdateres løbende, efterhånden som vi får gravetilladelse for de næste etaper. Vi skal ansøge om en seperat gravetilladelse ved hver etape og kan ikke skilte med datoer, som vi endnu ikke har fået tilladelse for. Det er derfor ikke muligt at skilte med hele perioden fra start. 

 

Ingen tilmeldte i etape 5, Sønderkrogen

Den sidste etape af graveabrejdet i Grauballe, etape 5, skulle være foregået på Sønderkrogen. Der er dog ingen ejendomme på Sønderkrogen, som har tilmeldt sig fjernvarme, og derfor graver vi ikke fjernvarmerør ned her. 

Tidsplan for gravearbejdets fase 3

Nedenfor finder du et kort over den forventede tidsplan for gravearbejdet i fase 3. Den pink streg viser, hvor fjernvarmeledningen skal gå. Den forventede tidsplan er vejledende og kan ændre sig løbende. 

Tidsplan for gravearbejdets fase 4

Nedenfor finder du et kort over den forventede tidsplan for gravearbejdet i fase 4. Den pink streg viser, hvor fjernvarmeledningen skal gå. Den forventede tidsplan er vejledende og kan ændre sig løbende. 

Tilmelding til fjernvarme

Når du er klar til at tilmelde dig fjernvarme, kan du udfylde formularen herunder. 

Tilmeldingsformularen er ikke bindende. Når tilmeldingsformularen er udfyldt, modtager du en eller flere kontrakter til underskrivelse. Det er først her, du indgår en aftale om levering af fjernvarme med os.

HUSK: Vælg 'Grauballe udbygningsprojekt' under 'Ejendomstype'.

Guide til tilmeldingsformular:

1. Skriv din adresse i søgefeltet. 

2. Under "Ejendomstype" vælger du "Grauballe udbygningsprojekt."

3. Derefter kan du give os nogle oplysninger om nuværende varmekilde og dit nuværende energiforbrug. Det er ikke obligatorisk. 

  • På samme side i formularen skal du også markere, om du ønsker at gøre brug af kampagnetilbuddet, og om du ønsker at indgå en Unit+-aftalen eller selv vil eje din fjernvarmeunit.
  • Du kan også vælge, om du vil høre mere om de forskellige muligheder. Hvis du siger ja til det, så modtager du en mail med information, efter du har færdiggjort formularen.
     
  • De forskellige aftaler kan du læse mere om længere nede på siden.
     
  • Hvis du tilmelder dig kampagnetilbuddet og Unit+-aftalen modtager du kontrakter på de to aftaler på din e-mail umiddelbart efter din bestilling i formularen.

4. Derefter beder formularen dig om at angive "kundetype". Hvis du er privat husejer, vælger du "Privat." Skriv også dit navn og kontaktoplsyninger ind i formularen. Du skal også angive, om du ejer den ejendom, der er tale om. 

Hvis du har valgt en Unit+-aftale, vil feltet med VVS-firma være udfyldt med Silkeborg Forsyning, da det er os, der installerer fjernvarmen i denne aftale. 

5. Til sidst trykker du "Send", og så er du færdig med tilmeldingsformularen. Hold øje med din indbakke. Der kan godt gå 5-10 minutter, før dokumenterne kommer.

Bestil dit fjernvarmeanlæg

Overblik over priser

Fjernvarme er konkurrencedygtig opvarmning

I perioden fra 2020 til 2022 var fjernvarme billigere end både naturgas og varmepumpe.