Vandhane med rindende vand

Tilslutning af midlertidigt vand

Lej en byggevandsmåler eller byggevandskasse

Tilslut byggevand

Fra den 1. januar 2024 skal alt vand til midlertidig brug måles og sikres med TBS-ventil min. kategori 4. Det gør vi for at sikre vores drikkevand mod forurening fra tilbagestrømning.   

I forbindelse med byggevandsinstallationer skal vi sikre, at installationen altid er opsat med korrekt tilbagestrømningssikring og fungerer, som den skal. Du har mulighed for at vælge mellem to løsninger: En midlertidig byggevandsmåler eller en byggevandskasse.

Løsningen med byggevandskassen er den letteste løsning for dig. Byggevandskassen indeholder nemlig – udover vandmåleren – en tilbagestrømningssikring (TBS-ventil). Hvis du vælger en midlertidig byggevandsmåler, skal du sikre, at vandinstallationen opbygges med en tilbagestrømningssikring (TBS-ventil) – kategori 4.  

Hvis der aftappes vand på pladsen uden en byggevandskasse eller byggevandsmåler med TBS-ventil - kategori 4, opkræver vi et kontrolgebyr på 2.000 kr. ekskl. moms plus forbrug på min. 100 kubikmeter.

Vælg mellem to løsninger

Byggevandskasse

Leje og udlevering af byggevandskasse. 

Oprettelse: 2.050 kr. eks. moms.    Månedlig leje: 300 kr. eks. moms.  

 

Byggevandsmåler

Udlevering af byggevandsmåler med obligatoriske kontrolbesøg.

Oprettelse: 2.100 kr. eks. moms.   

Ansøg om byggevand

I formularen kan du ansøge om byggevand. Når du har ansøgt, går der minimum to dage, før du kan afhente en byggevandskasse/byggevandsmåler.