Rundvisning

Besøg Silkeborg Forsyning

I Silkeborg Forsyning vil vi gerne have besøg. Og der er flere muligheder for at komme helt tæt på vores spændende forsyningsverden. 

Vi er omkring 140 kompetente og engagerede medarbejdere, der hver dag leverer komfortabel, stabil og konkurrencedygtig fjernvarme og rent og velsmagende drikkevand til mange tusinde kunder i Silkeborg Kommune. Vi står også for den miljøbevidste håndtering af affald og spildevand i hele Silkeborg Kommune.

Og vi vil gerne indvie vores omverden i vores arbejde med bæredygtig og sikker forsyning. Vi tager et ansvar for at stille vores viden om bæredygtighed til rådighed for samfundet, så hvis du er interesseret i spændende rundvisninger om affaldssortering, fjernvarme, vand og spildevand, kan du booke vores forsyningseksperter. 

Primært for skoleelever og institutioner

Vores besøgstjeneste er under udvikling, men foreløbig kan vi tilbyde rundvisninger for primært skoleelever på vores genbrugspladser samt på Hviningdal og Gudenå vandværker og på Søholt Renseanlæg. På kraftvarmeværket og i solparken byder vi velkommen til de lidt større elever. 

Men har du et særligt ønske, kan vi måske finde en løsning. Læs via links til de forskellige tilbud, som du ser her på siden. Her finder du også en formular til tilmelding.

God fornøjelse!

Besøg Silkeborg Forsyning. Giv ungerne en bæredygtig oplevelse