Fjernvarme fra Silkeborg Forsyning

Klimavenlig, nem og konkurrencedygtig.

Denne side er vores generelle side om fjernvarme, hvor du kan finde al relevant information om fjernvarme fra Silkeborg Forsyning. Hvis du gerne vil have fjernvarme eller blot vil vide mere, er du kommet til det rette sted. Du kan med det samme finde ud af, om du bor i et område, hvor der er fjernvarme på vej. Prøv formularen lidt længere nede. Find også generel information og genveje videre til andet, relevant information. Hvis du mangler noget eller kommer i tvivl sidder vores medarbejdere i kundeservice klar til at hjælpe dig.

Hvorfor fjernvarme?

Fjernvarme er driftssikker, tidsbesparende og selvkørende opvarmning. Når du først har fjernvarme, er det nemt og bekvemt. Og du gør en forskel for klimaet, når du vælger fjern­varme. I 2024 forventer vi, at CO2-udledningen fra vores fjernvarmeproduktion er reduceret med 83% i forhold til 2016. Vi udfaser løbende naturgassen med nye teknologier frem mod 2030. Derfor bliver fjernvarmen løbende mere klimavenlig og grøn.  

Med fjernvarme fra Silkeborg Forsyning kan du være sikker på, at du har en varmeløsning, der er konkurrencedygtig set i forhold til andre op­varmningsformer. Silkeborg Forsyning producerer altid fjernvarmen billigst muligt. Vi kan investere i moderne og effektive produktionsanlæg og har allerede i dag en stor fleksibilitet i forhold til, hvor­dan fjernvarmen produceres. Det sikrer stabile priser.

Er du i tvivl, om du kan få fjernvarme?

I denne formular kan du hurtigt undersøge, om du bor i et område, hvor vi har planlagt at lægge fjernvarme ud de kommende år. Hvis der er nogle år til, at fjernvarme kommer til dit område, så tilmeld dig allerede nu vore fjernvarmenyhedsbrev, så får du alle relevante nyheder om lige netop fjernvarme i dit område. Prøv at udfylde formularen herunder og følg anvisningerne.

 

 

Kundeservice

Kundeservice kan kontaktes på telefon
8920 6400.

Mandag - torsdag 8.00 -  15.30
Fredag 8.00 - 14.00

Find information om fjernvarme

Genveje til informationer om fjernvarme fra Silkeborg Forsyning.

Se vores film om fjernvarme

Her kan du få mere at vide om fjernvarme fra Silkeborg Forsyning.

Sådan foregår en fjernvarmetilslutning

Klimavenlig, nem og konkurrencedygtig fjernvarme

Mød de glade fjernvarmekunder