Varmeatlas klar til sommer

12. maj 2022

Silkeborg Forsynings direktør, Jens Bastrup, er blevet interviewet af Dansk Fjernvarme. I interviewet fortæller han om Silkeborg Forsynings arbejde med et varmeatlas, der skal give alle borgere i kommunen klar besked, om fjernvarme er en realistisk mulighed for dem.

Silkeborg Forsynings varmeafdeling arbejder netop nu på højtryk for at få styr på alle data og beregninger. Når varmeatlasset er klar, kan du finde det her på vores hjemmeside.

Dansk Fjernvarme skriver i deres artikel.

"Jens Bastrup, der er direktør for Silkeborg Forsyning fortæller, at varmeatlasset er noget, man har haft i støbeskeen længe. Begrundelsen for at udarbejde det ligger i forsyningens ambitioner om at udbrede fjernvarmen og samtidig undersøge alternative produktionsløsninger, som man også ser det andre steder i landet.

- Eftersom vi er kommet relativt tidligt i gang med varmeplanlægningen, vil vi til sommer få resultaterne af den undersøgelse, vi har sat i gang med varmeatlasset. De resultater skal kunne give os som selskab et værktøj til at prioritere konverteringer og klar kommunikation til borgerne om, hvilke forventninger de kan have til fjernvarme i fremtiden," forklarer direktøren.