×
Menu

Sikker drift trods coronakrise

Sidst opdateret: 6/7-2020

Med de nye anbefalinger i hånden har vi gennemgået procedurerne og fundet frem til, hvordan vi fastholder vores høje forsyningssikkerhed og sikre drift. 

Vi ønsker forsat at opretholde en sikker drift for både personale og kunder på genbrugspladserne. Vi henstiller generelt til at man ikke kommer flere end nødvendigt og ikke gør det til et udflugtmål med familien.

Der vil blive arbejdet mere hjemme den kommende tid, alligevel kan man komme i kontakt med os. Møder vil som udgangspunkt blive aflyst, men vi kan træffes på telefonen eller email i stedet for.

Gå til Kontakt.

Genbrugspladserne og genbrugsbutikken har åbent som vanligt, men vi henstiller til at man ikke kommer flere end nødvendigt og ikke gør det til et udflugtmål med familien. 

Genbrugspladserne modtager kun affald fra kunder der bor i Silkeborg Kommune.

Det er vigtigt nu, at der holdes en passende fysisk afstand til hinanden, og at man efterlever det forhøjede niveau af hygiejne og rengøring, der er indført.

UNDGÅ SMITTEFARE - RESPEKTAFSTAND 2 METER

Vores renovatør kører ud og henter affaldet som vanligt.

Hvis der er ændringer, bruger vi vores hjemmeside til at informere herom.

Hjælp skraldemanden

Det er altid vigtigt at holde skraldespanden ren og hygiejnisk. Men i disse tider er det særligt vigtigt at vi viser omtanke, så skraldemanden kan føle sig tryg ved at udføre arbejdet.

Sørg altid for at:

  • Restaffald og madaffald er i lukkede poser.
  • At skraldespanden kan lukkes helt.
  • At skraldespanden er rengjort.

Husk på at:

  • Hvis affald falder ud af spanden, så kan skraldemanden komme i kontakt med det.
  • Skraldemanden skal hente affald fra alle - både syge og raske. Hvis der er sygdom i huset, så pak mad- og restaffad ekstra godt ind.

Vi takker for jeres hjælp og forståelse

Vi har i ledelsen gennemgået vores arbejdsprocesser og fastlagt procedurer og bemanding, så vi kan fastholde vores produktion og leverancer af drikkevand og varme samt aftage spildevandet til renseanlægget som vanligt døgnet rundt.

Rundvisninger begrænses p.t. til de der kan foregå udendørs, dvs. genbrugspladser og solparken. 

Rundvisninger tilbydes kun til skoleklasser med grupper på max. 25 personer.

Vi følger situationen, anbefalingerne og håber det bedste

Vi vil følge situationen og anbefalingerne fra myndighederne, og vil således fortsætte den sikre drift, så lokalsamfundet forhåbentligt ikke vil opleve gener med vores vigtige leverancer.

Vores kunder er Danmarksmestre i affaldssortering

Vores kunder er blandt de bedste  til at sortere affald. Det viser Miljøstyrelses affaldsstatistik.

Læs mere