NY STITUNNEL LUKKER FJERNVARMEN 2. MAJ

25. april 2024

Byggeriet af Silkeborg Kommunes nye stitunnel under Nordre Højmarksvej lukker for fjernvarmen for omkring 5.000 husstande den 2. maj.

Cyklister og fodgængere skal kunne krydse Nordre Højmarksvej nemmere og mere sikkert. Derfor anlægger Silkeborg Kommune en ny stitunnel under vejen. 

Silkeborg Forsyning har en hovedledning til fjernvarme, der løber langs Nordre Højmarksvej, hvor den nye stitunnel skal graves ned.

Hovedledningen skal derfor flyttes for at give plads. Det medfører en lukning af fjernvarmen - og dermed også det varme brugsvand - i et større område.

Fjernvarmen bliver lukket for det meste af området fra Kejlstrupvej mod vest og nord for ringvejen samt i Funder, Funder Kirkeby og Skægkær. I alt omkring 5.000 ejendomme bliver berørt. Lukningen sker torsdag den 2. maj fra kl. 8.00 - 19.00. 

Silkeborg Forsyning beklager de gener, det giver vores fjernvarmekunder. Men arbejdet er nødvendigt for at kunne anlægge stitunnelen. 

Hvem er omfattet?

Alle berørte kunder modtager en direkte SMS om fjernvarmelukningen den 26. april og den 1. maj. Hvis du er i tvivl, om din adresse er omfattet, kan du bruge søgefeltet herunder. Du får da at vide, om adressen er omfattet eller ej.

Søg på din adresse her