ERHVERVSKUNDER SKAL GENTEGNE ABONNEMENT TIL GENBRUGSPLADSER

05. december 2023

Det er nu blevet tid til, at vores erhvervskunder skal gentegne deres abonnement for 2024 på adgang til aflevering af erhvervsaffald og farligt affald på genbrugspladserne i Silkeborg Kommune.

Medarbejder på genbrugsplads står foran bunke med affald og smider affald

Den 5. december 2023 udsender vi mails til vores nuværende cirka 1.000 erhvervskunde. I mailen får kunderne besked om, at de nu kan gentegne abonnement på adgang til aflevering af erhvervsaffald og farligt affald på genbrugspladserne i Silkeborg Kommune i 2024. Ordningen gælder biler på max. 3.500 kg plus en lovlig trailer.

Når du som erhvervskunde modtager mailen, skal du oplyse os, om der er ændringer i forhold til de allerede tilmeldte biler, og om du ønsker at kunne aflevere farligt affald på op til 200 kg i 2024.

Du vil modtage dine adgangsmærkater til genbrugsstationerne, når din faktura er betalt. Skal dine adgangsmærkater være klar til dig inden udgangen af december måned, bedes du besvare mailen hurtigst muligt.

Priserne for abonnementet fremgår i den fremsendte mail og kan findes på vores hjemmeside.

Har du ikke allerede et erhvervsabonnement til genbrugsstationerne i Silkeborg Kommune, kan du læse mere om ordningen og tilmelde dig på vores hjemmeside her.