FÅ NYT OM FJERNVARME I DIT OMRÅDE

27. juni 2023

Radiator med en sparegris ovenpå

Inden for de kommende år forventer Silkeborg Forsyning at rulle fjernvarme ud til tusindvis af nye kunder. Vil du følge med i fjernvarmeprojektet i netop dit område? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyt om projektet i din indbakke.  

Frem mod udgangen af 2028 forventer Silkeborg Forsyning at kunne tilbyde fjernvarme til omkring 6.000 ejendomme, som lige nu ligger i Silkeborg Kommunes naturgasområder.  

De kommende fjernvarmeområder er:

  • Grauballe (har opnået 64 procent i tilslutning, og projektet bliver nu realiseret).
     
  • Skægkær og Sejling (min. 60% i tilslutning, tilmeldingskampagne begynder i andet halvår af 2023).
     
  • Høje Kejlstrup erhvervsområde (min. 35% i tilslutning).
     
  • Resenbro og Skærbæk (min. 60% i tilslutning).
     
  • Voel (min. 70% i tilslutning, under forudsætning af fjernvarme i Resenbro).
     
  • Virklund, Sejs-Svejbæk, Them, Salten, Knudlund (min 65% i tilslutning, betaling af konverteringstillæg i 10 år).

 

Vil du følge med i fjernvarmeprojektet i dit område?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her: www.silkeborgforsyning.dk/fjernvarme-nyhedsbrev. I tilmeldingsformularen vælger du det område, som du bor i.

Med nyhedsbrevet kan du løbende følge med i projektet og få nyt om tilmelding og projektets fremgang. På den måde kan du holde dig opdateret med det nyeste om projektet i dit område.

Du kan også vælge at følge med i alle projekterne, hvis du har generel interesse i fjernvarme. Så modtager du nyhedsbreve om samtlige projekter.

 

Er du i tvivl, om din adresse indgår i et af områderne?

Søg på din adresse i vores varmeatlas 2.0, www.silkeborgforsyning.dk/varmeatlas, og find ud af, om du får mulighed for at konvertere til fjernvarme inden for de kommende år.

 

Hvorfor fjernvarme?

Fjernvarme er driftssikker, tidsbesparende og selvkørende opvarmning. Når du først har fjernvarme, er det nemt og bekvemt. Og du gør en forskel for klimaet, når du vælger fjern­varme. I 2024 forventer vi, at CO2-udledningen fra vores fjernvarmeproduktion er reduceret med 83% i forhold til 2016. Vi udfaser løbende naturgassen med nye teknologier frem mod 2030. Derfor bliver fjernvarmen løbende mere klimavenlig og grøn. Det kan du læse mere om her: www.silkeborgforsyning.dk/grønfjernvarme.   

Med fjernvarme fra Silkeborg Forsyning kan du være sikker på, at du har en varmeløsning, der er konkurrencedygtig set i forhold til andre op­varmningsformer. Silkeborg Forsyning producerer altid fjernvarmen billigst muligt. Vi kan investere i moderne og effektive produktionsanlæg og har allerede i dag en stor fleksibilitet i forhold til, hvor­dan fjernvarmen produceres. Det sikrer stabile priser.