Medarbejdere fra Silkeborg Forsyning arbejder udenfor

Det skal være sjovt - både i og udenfor arbejdstiden

Vi ved godt at arbejdet ikke er alt - derfor er arbejdstiden fleksibel, så der også er plads til familie og fritid. Du bliver en del af en virksomhed, hvor hverdagen og opgaverne er meningsfulde og understøtter den grønne omstilling. Du får engagerede kolleger, hvor der er plads til det kollegiale fællesskab. Der er balance mellem arbejdsliv og fritid. Hos os er der plads til dialog og personlige hensyn. Vi tror på at det giver de bedste resultater for os og for vores kunder.

Som ansat i Silkeborg Forsyning kan du regne med:

  • Balance mellem arbejdsliv og fritid

  • At arbejde med noget, som gavner andre

  • Jobstabilitet

  • Høj indflydelse på arbejdsopgaverne

  • Fleksible arbejdsvilkår

  • Et kreativt, dynamisk og venligt arbejdsmiljø

Fokus på medarbejderne

Vi har en række goder, som sikrer at vores medarbejdere har det godt. Vi tilbyder blandt andet en favorabel sundhedsforsikring, så du er dækket ind, hvis der skulle blive brug for det.

Hen over året arrangeres en række sociale sammenkomster for medarbejderne og deres familier. Vi mødes blandt andet til motionsløb, teaterture, virksomhedsbesøg, fester og andre aktiviteter varierende fra år til år.

Organisationen

I Silkeborg Forsyning er vi omkring 190 kompetente og engagerede kolleger, der i samarbejde med eksterne leverandører hver dag leverer komfortabel, stabil og konkurrencedygtig fjernvarme og rent og velsmagende drikkevand til mange tusinde kunder i Silkeborg Kommune. Vi står også for den miljøbevidste håndtering af affald og spildevand i hele Silkeborg Kommune. Samlet set når vi alle Silkeborg Kommunes omkring 100.000 borgere med en eller flere af vores ydelser.

Vores kunder er meget vigtige for os, og vi vil fortsat forbedre og videreudvikle kundeoplevelsen. Vi lytter til vores omverden og skaber innovative forsyningsløsninger i samspil med vores kunder og interessenter med fokus på miljø, klima og forsyningssikkerhed.

Læs mere om Silkeborg Forsyning.