Lån penge

Står du overfor en større investering til f.eks. kloakseparering, tilslutning til fjernvarme eller lignende, har du mulighed for at låne til udgiften gennem Resurs Bank. Du kan låne til de udgifter, som går til Silkeborg Forsyning. Du kan også låne til de relaterede udgifter til projektet. Det kunne f.eks. være VVS arbejde eller entreprenørarbejde (3. parts arbejde).

Det kræver en kreditgodkendelse af Resurs Bank for at kunne låne, og al kommunikation foregår elektronisk og med NemID.

Hvad skal jeg være opmærksom på:

  • Der er tale om en kreditramme gennem Resurs Bank. Det endelige lånebeløb afhænger de faktiske udgifter jf. regningerne.
  • Differencen mellem kreditramme og lånebeløb udbetales ikke. Du låner derfor kun penge til de faktiske betalinger af faktura og stiftelsesomkostninger.
  • Mellem oprettelse af kreditramme og betaling af sidste faktura, kan der maksimalt gå ca. 2 måneder. Går der længere tid skal der ansøges igen (krav fra Resurs Bank).
  • Ved lån til 3. parts arbejde skal fakturaen udstedets til dig, men fremsendes til Silkeborg Forsyning, som så betaler fakturaen.

Låneomkostninger, månedlige betalinger mv. kan ses af nedenstående beregner. Spørgsmål til dette skal rettes til Resurs Bank. Du må gerne indhente andre lånetilbud. f.eks. i din egen bank