NYT GENBRUGS-BYGGEMARKED ÅBNER

08. november 2022

Onsdag den 9. november slår Silkeborg Forsyning dørene op til Tandskov Genbrugsbyggemarked for første gang.

Kom og gør et kup når Tandskov Genbrugsbyggemarked holder åbningssalg den 9. november fra kl. 7:30 til kl. 11:00 og fremover hver onsdag i samme tidsrum.

Det er på Tandskovvej 21C i Silkeborg, du fremover kan købe dine gode, brugte genbrugsbyggemateriale til en billig pris. I byggemarkedet vil du kunne købe brugte og ubrugte byggematerialer, som vores kunder har indleveret på vores genbrugspladser i Silkeborg Kommune.

Da alle varerne er materialer, som kunderne har indleveret, vil det variere, hvilke materialer der er på lager. Men en ting er helt sikkert, der er mulighed for at gøre en god handel.

Erling Juul er driftsleder for genbrugspladserne i Silkeborg Forsyning, og han glæder sig til åbningen af byggemarkedet:

"Vi skal fremme bæredygtighed og genanvende mere, så vi har set frem til at kunne tilbyde kunderne gode, billige og nyttige byggeartikler," siger han og uddyber:

Hvis du fx skal bygge en udestue, udvide terrassen eller bygge et legehus, så kan du finde tingene hos os. Vi har materialer til gode gør det selv-projekter hjemme hos dig selv på den bæredygtige måde."

Vi ses i Silkeborg Forsynings Genbrugsbyggemarked onsdag den 9. november kl. 7:30-11:00.

Dør ligger på genbrugsplads. Find dine genbrugsbyggematerialer på det nye genbrugsbyggemarked hos Silkeborg Forsyning.