Følg Silkeborg Forsyning på Facebook

10. november 2021

Du kan nu finde Silkeborg Forsyning på Facebook. Få for eksempel tips og tricks til affaldssortering og hør nyt om vores spændende forsyningsprojekter.

Silkeborg Forsyning er kommet på Facebook med en side, der dækker hele forsyningen. Søg på Silkeborg Forsyning eller på profilnavnet, @viforsynersilkeborg og følg os. Du kan også følge links til højre direkte til vores nu to Facebook-sider.

Kommunikationsansvarlig i Silkeborg Forsyning, Bjørn Kock Lærkedahl, håber, at kunderne vil tage godt imod tiltaget:

”Vi har gennem det sidste års tid arbejdet på at udmønte en ny kommunikationsstrategi for Silkeborg Forsyning. Facebooksiden er et vigtig skridt i retning mod at øge kendskabet til vores aktiviteter og giver os nye muligheder for at gå i dialog med vores kunder. Det glæder vi os meget til,” siger han.

Siden supplerer den succesfulde Facebookside for Genbrugsbutikken, der blev lanceret i juni i år. Den nye virksomhedsside vil løbende blive opdateret med spændende indhold fra forsyningsverdenen.

”Vi vil rigtig gerne i dialog med fx vores affaldskunder om sortering og genanvendelse. Og også med vand- og varmekunderne. Og vi håber på, at vi med Facebook-siden kan være med til at sprede bæredygtig adfærd,” siger Bjørn Kock Lærkedahl.

Facebooksiden giver også kunderne en ny, direkte dialogmulighed med Silkeborg Forsyning, da man kan skrive i beskedfunktionen, hvor kundeservice sidder klar ved tasterne, pointerer Bjørn Kock Lærkedahl:

”I Silkeborg Forsyning vil vi gerne fortælle, hvilken forskel vores projekter og initiativer inden for affald, drikkevand, spildevand og fjernvarme gør for alle i hele Silkeborg Kommune. Samtidig er det vigtigt for os at sige, at vi er til for kundernes skyld, så dette er også et initiativ, der forhåbentligt gør os endnu bedre til at lytte til kunderne, så vi kan lave meningsfulde forsyningsløsninger.”

Ud over to sider på Facebook er Silkeborg Forsyning også på LinkedIn. Den side kan også finde en genvej til her på siden.