×
Menu

Silkeborg Forsyning skal have ny direktør

25. oktober 2019

Pressemeddelelse

Med udgangspunkt i drøftelser om fremtiden har bestyrelsen i Silkeborg Forsyning og adm. direktør gennem de seneste 11 år Kim Harreskov, 65 år, indgået en aftale om fratrædelse fra jobbet som administrerende direktør.

”Jeg vil gerne takke Kim Harreskov for hans store indsats gennem de seneste 11 år, hvor han har været med til at placere Silkeborg Forsyning solidt og godt, hvor vi er i dag”, siger bestyrelsesformand Jarl Gorridsen, Silkeborg Forsyning.

”Bestyrelsen vil nu indlede processen med rekrutteringen af en ny direktør, som kan fortsætte arbejdet og føre ejerstrategien ud i livet, herunder sætte retningen i forhold til den grønne omstilling og samarbejdet samt kommunikation med kunderne og det omgivne samfund”, siger Jarl Gorridsen.

Udover ansvaret for driften og daglige ledelse, vil den nye direktør komme til at arbejde med 4 vigtige udviklingsområder:

  • Videreudvikle Silkeborg Forsynings rolle i forhold til den grønne omstilling og nye teknologier på energi- og forsyningsområdet.
  • Styrke Silkeborg Forsynings samarbejde udadtil med andre væsentlige aktører inden for energi- og forsyningsområdet.
  • Udvide aktiviteterne som områdets store forsyningsselskab bl.a. i relation til byudvikling i nye områder og i samarbejde med de udførende udviklere og rådgivere.
  • Styrke Silkeborg Forsynings synlighed og kommunikation med kunderne og det omgivne samfund i forhold til den vigtige samfundsrolle, virksomheden har.

”I drøftelserne har vi indgået aftale med Kim Harreskov om at blive på posten, indtil en ny direktør tiltræder. Kim har en ægte veneration for selskabet, og vi er glade for at kunne gøre brug af hans viden og indsats indtil en ny direktør er på plads”, siger Jarl Gorridsen.

”Stillingen som direktør vil blive slået op hurtigst mulig, så bestyrelsens ansættelsesudvalg kan gå i gang med arbejdet, og vi har indgået en aftale med en rekrutteringspartner, der kan løfte opgaven med at finde en ny direktør”, slutter Jarl Gorridsen


For yderligere information: Formand for Silkeborg Forsyning Jarl Gorridsen, tlf. 53 61 46 61.

Læs pressemeddelelsen her

Til nyhedsoversigten

Ny direktør

Silkeborg Forsyning har indgået en aftale med 53-årige Jens Frederik Bastrup om jobbet som direktør efter Kim Harreskov.

Læs mere