179
1
https://www.silkeborgforsyning.dk/Default.aspx?ID=2655&Purge=True
false
logo fr, 20 jul 2018
www.silkeborgforsyning.dk
Miljømål

Miljømål

Silkeborg Forsyning forsyner Silkeborg. Så enkelt er det. Vi sørger for, at alle har vand og varme - og at alle kan komme af med deres vand og affald igen. Det er meget, meget basalt. Og meget, meget vigtigt.

Miljøet på dagsordenen

Hos os er miljøet altid på dagsordenen. Og det har det faktisk altid været. Derfor har vi opbygget og implementeret et miljøstyringssystem, der sikrer, at vi opfylder kravene i den gældende udgave af ISO 14001. Det har vi, fordi vi vil synliggøre vores holdning til miljøstyring over for både medarbejderne og andre interesserede – og fordi vi vil sikre, at vores arbejde giver konkrete miljømæssige resultater – og forbedringer.

Målbare målsætninger

Alle afdelinger arbejder med deres egne mål, som skal være målbare. Vi vil kunne fremvise konkrete resultater. Hvert eneste år. Målene giver os nogle rammer og sikrer, at vi hver dag løser vores mange opgaver med mindst mulig miljøpåvirkning.

En dokumenterbar indsats

For os er en miljøcertificering ikke noget, vi tager frem en gang om året. Det er noget, vi skal leve op til hver eneste dag. Og det gør vi faktisk. Vores årlige miljømål med årlig målopfyldelse er dokumentationen for vores indsats. Beviset på, at vi holder det, vi lover hinanden og miljøet.