×
Menu

Ny renovatør 1/1-2020

30. september 2019

Fra 1. januar 2020 er det HCS, der skal stå for indsamling af rest- og madaffald samt genanvendelige fraktioner i hele Silkeborg Kommune.

HCS er et stort internationalt transport- og speditionsfirma med hovedkvarter i Glostrup, der også igennem en lang årrække har specialiseret sig indenfor renovation. De har kompetencerne til at varetage opgaven, og vi kender dem som en professionel og løsningsorienteret samarbejdspartner. HCS udfører i dag en lignende opgave i Aarhus Kommune, som den de skal udføre i Silkeborg Kommune.

Vi ser frem til samarbejdet med HCS, og planlægningen, der sikrer en god start, er i fuld gang hos begge parter.

Nye tømmedage

For kunderne betyder det, at der kan komme nye tømmedage fra 2. januar 2020. Der orienteres via hjemmeside, presse og SMS-service, så snart tømmedagene for 2020 er kendt.

Aftalens løbetid

Der er tale om en midlertidig aftale, der strækker sig frem til 20. marts 2022. Dette skyldes, at vi af udbudsretslige årsager, har været nødsaget til at annullere det igangværende udbud, men samtidig har været nødsaget til at finde en midlertidig løsning frem til nyt udbud er gennemført. Vi vil straks gå i gang med at udarbejde et nyt udbudsmateriale. Udbuddet forventes at blive offentliggjort i starten af 2020.

Remondis opsagde aftale

Årsagen til, at der kommer ny renovatør allerede nu, skyldes, at Remondis tidligere i år opsagde aftalen, som skulle have løbet frem til 2023, med virkning pr. 31. december 2019.

Kontakt:

Silkeborg Forsyning:

Økonomichef Anders Mosegaard Jensen, amj@silkeborgforsyning.dk, tlf. 8920 6402

HCS:

Projektchef Klaus Egebo Jakobsen, klaus.jakobsen@hcs.dk, tlf. 4150 8400

Til nyhedsoversigten

Jordforbedring til vognmænd

Vi har store mængder jordforbedring og kompost på Affaldscenter Tandskov. 

Læs mere