×
Menu

Ny direktør til Silkeborg Forsyning

03. januar 2020

Silkeborg Forsyning har indgået en aftale med 53-årige Jens Frederik Bastrup om jobbet som direktør efter Kim Harreskov.

Jens kommer med 22 års erfaring fra forsyningsbranchen – de seneste 10 år som direktør for Skanderborg Kommunes forsyningsselskab for vand, spildevand og klimatilpasning, hvor han også har stået i spidsen for netværket, AquaGlobe, der involverer mange private virksomheder.

Jens Frederik Bastrup har sat Skanderborg’s vand-aktiviteter på Danmarkskortet gennem innovative tiltag og stærk synlig ledelse. Han har blandt andet modtaget DANVA’s initiativpris i 2017. Jens er en meget stærk netværker, der skaber synlighed og involvering i interesseorganisationer, forskning & uddannelse samt private virksomheder. Han bliver et stort aktiv for Silkeborg Forsyning i vores fremtidige aktiviteter indenfor 4 centrale områder:

Sikre fortsatte fremskridt indenfor CO2 reduktion og miljøvenlig indsats/produktion
Fremme vores rolle som hele kommunens forsyning især gennem udbredelse af varmeforsyningen
Styrke vores netværk til udviklere, rådgivere, vidensinstitutioner og teknologileverandører
Skabe mere synlighed for Silkeborg Forsyning i vores kommune

Jens er civilingeniør med speciale i Miljø fra DTU. Han har suppleret sin uddannelse med alle fagene fra HD-Organisation og Ledelse og er for øjeblikket i gang med at færdiggøre sin MBA. Privat bor Jens i Skanderborg med sin kone, Birgitte, og de har to døtre.

Han tiltræder stillingen som direktør senest den 1. april. Jeg glæder mig til at byde ham velkommen til Silkeborg Forsyning og ser frem til samarbejdet

Venligst,

Jarl Gorridsen, Formand
For mere information 51 61 36 61

Download pdf

Til nyhedsoversigten

Ny direktør

Silkeborg Forsyning har indgået en aftale med 53-årige Jens Frederik Bastrup om jobbet som direktør efter Kim Harreskov.

Læs mere