×
Menu

Aktuelle driftsforstyrrelser

Vand
25. september 2020
Ledningsarbejde på Funder Skovvej

På grund af et ledningsarbejde er vi nødt til at lukke for vandforsyningen på en del af [vejnavn] fra klokken 08.30 til ca. 11.00 fredag den 25. september.  Der kan efterfølgende forekomme let farvet vand og luft i vandet i en kort periode. Vi beklager de gener dette måtte give. Læs mere om SMS-service på Silkeborgforsyning.dk

Planlagte driftsforstyrrelser

Vand
28. september 2020
28. september 2020 - 08:00

På grund af et ledningsarbejde er vi nødt til at lukke for vandforsyningen på en del af Jernbanevej fra klokken 9.30 til ca. 12.00 Mandag den 28. September. Der kan efterfølgende forekomme let farvet vand og luft i vandet i en kort periode. Vi beklager de gener dette måtte give. Læs mere om SMS-service på Silkeborgforsyning.dk

Fjernvarme
29. september 2020
Vesterbakken, Balle Kirkevej og Grønningen kl. 8 - 18

Vi er desværre nødsaget til at lukke for fjernvarmen på Balle Kirkevej, Grønningen, Kærsgårdsvej, Vesterbakken fra klokken 8.00 til ca. 18.00 tirsdag den 29. september.
Vi beklager de gener dette måtte bevirke. Læs mere om SMS-service på Silkeborg Forsynings hjemmeside.

Fjernvarme
01. oktober 2020
Balle Kirkevej, Brorsonsvej og Emma Gads Vej

Vi er desværre nødsaget til at lukke for fjernvarmen på Balle Kirkevej, Brorsonsvej, Emma Gads Vej fra klokken 8.00 til ca. 18.00 torsdag den 1. oktober.
Vi beklager de gener dette måtte bevirke. Læs mere om SMS-service på Silkeborg Forsynings hjemmeside.

Kort

Hvis der er udsendt SMS for vand- eller varmeafbrydelse, så vises det på kortet. Klik på symbolet på kortet.

Ved driftsforstyrrelser

Kontakt os på 8920 6400.

Henvendelser vedrørende affald skal ske inden for åbningstiden.

Har du akutte problemer med vand, spildevand eller fjernvarme uden for normal åbningstid, så kontakt Brand og Redning på 8970 3599. 

Når der afbrydes for vandet

Husk at tappe vand inden afbrydelsen og at holde alle haner lukket under afbrydelsen. Når der har været lukket for vandet, kan du opleve at vandet er gult/rødbrunt eller mælkehvidt. Det kan også være at det banker lidt i rørene. Generne er ufarlige og skyldes okker og luft i vandet.

Når der lukkes for fjernvarmen

Når der afbrydes for fjernvarmen
I forbindelse med tilkobling af nye fjernvarmerør eller lignende, kan der forekomme støjgener i radiatorer og andre varmeinstallationer. Der kan ligeledes forekomme mindre støjgener i nogen tid efter afbrydelsen.